Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μηχανές Χαλκιδική Κέρκυρα – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας
Menoume Asfaleis
EKAB

EFHMERIES NOSOKOMEION

TOMEAS PROLIPSIS ATYXHMATVN

ΟΔΙΚ

egxeiridio proton voithion

Σύνδεση χρήστη

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μηχανές Χαλκιδική Κέρκυρα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

              Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών προγραμματίζεται εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών από την  Κεντρική Υπηρεσία και τα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να καλυφθούν o Τομέας Χαλκιδικής του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και ο Τομέας Κέρκυρας του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων με μηχανές.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν με αίτησή τους προς την Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ και στα Γραφεία Διευθυντών Παραρτημάτων έως τις 15/07/2019. Οι Διευθυντές να αποστείλουν όλες τις αιτήσεις στο Γραφείο Προέδρου ανεξαρτήτως σύμφωνης γνώμης ή μη (αναφέροντας ωστόσο τις απόψεις τους). Στην αίτηση θα αναγράφεται τηλέφωνο επικοινωνίας, το Παράρτημα και ο Τομέας στον οποίο ανήκει ο υπάλληλος, ο επιθυμητός προορισμός και το χρονικό διάστημα. Η υπηρεσία θα καταβάλλει προσπάθεια για τη διαμονή και την διατροφή των συμμετεχόντων. Η κάλυψη θα πραγματοποιηθεί κατά προτεραιότητα από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ οι οποίοι θα διαθέτουν κατάλυμα στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Ν.4336/2015 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.4486/07-08-2017, η ημερήσια αποζημίωση δαπάνης διατροφής θα καταβληθεί, εφόσον οι μετακινήσεις του κάθε υπαλλήλου δεν υπερβαίνουν τα ετήσια όρια τα οποία προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, από τη Διεύθυνση στην οποία ανήκει ο κάθε υπάλληλος. Οι αρμόδιες Διευθύνσεις στις οποίες ανήκουν οι μετακινούμενοι υπάλληλοι, είναι υπεύθυνες για την τήρηση των ανωτέρω.

Οι προορισμοί θα είναι οι εξής :

 

Περιοχή  κάλυψης  με  μηχανές ΑΤΟΜΑ
1.      Τομέας Χαλκιδικής  (ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης) 3
2.     Τομέας Κέρκυρας (ΕΚΑΒ Ιωαννίνων) 2

 

Ο  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ  ΜΥΛΩΝΑΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ

Bear