Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΕΚΑΒ

Η πλατφόρμα EKAB eClass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

ΙΕΚ ΕΚΑΒ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ -ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ pdf

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ pdf

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ pdf

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ E-CLASS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ pdf

 

 

 

 

 

 

 

Ανακοινώσεις

 • - Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 -

  Θέμα: «Ενημέρωση σπουδαστών Ι.Ε.Κ. ΕΚΑΒ για Πρακτική Άσκηση σύμφωνα με την νέα νομοθετική ρύθμιση»

   

  Βάση του άρθρου 27 του Ν. 4763 (ΦΕΚ254/τ.Α’/21-12-20) καλείστε να εφαρμόσετε τον νόμο και να ενημερώσετε τους σπουδαστές σας, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της πρακτικής άσκησης έχοντας τελειώσει την θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση των τεσσάρων πρώτων εξαμήνων ότι πρέπει να ολοκληρώσουν την πρακτική τους άσκηση εντός είκοσι τεσσάρων(24) μηνών από την λήξη του τελευταίου εξαμήνου.

   

  Σύμφωνα με το άρθρο 48 παρ.2 του Ν.4777/2021 «Οι καταρτιζόμενοι των ΙΕΚ οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει την πρακτική άσκηση έως την έναρξη ισχύος του ν.4763/2020 υποχρεούνται να ολοκληρώσουν την πρακτική άσκηση έως το τέλος του 2022, σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 27»

   

   

   

   

  ΑΝ. Δ/ΝΤΡΙΑ ΙΕΚ ΕΚΑΒ

  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΚΑΒ

   

   

  ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΕΙΜΕΝΤΕ -ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 • - Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 -

  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΩΣ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΙΒΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ekab@ekab.gr   . Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 1 Η ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 • - Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 -

  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΕΚΑΒ ΠΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 

   

  2132143114/112/113/111/115