Θετική η εξέλιξη για τον Τομέα ΕΚΑΒ Δολιανών – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Θετική η εξέλιξη για τον Τομέα ΕΚΑΒ Δολιανών

«Δύναμη Ενότητας Δολιανά,                                                                             19/11/2014

               και

Ευθύνης για το Πωγώνι»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΘΕΤΙΚΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ ΔΟΛΙΑΝΩΝ

Η Παράταξή μας, στήριξε από την πρώτη στιγμή την δομή και τον ρόλο του Τομέα ΕΚΑΒ Δολιανών, και παρακολουθεί συνεχώς τον δύσκολο και σημαντικό αγώνα των εργαζομένων του.

Σήμερα οι εξελίξεις δείχνουν να είναι θετικές και αισιόδοξες για την καλύτερη λειτουργία του Τομέα. Ενημερώνουμε τους κατοίκους και πολίτες ότι: μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ. Παπαγιαννίδη Δημήτρη, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στην Αθήνα, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 12, σύσκεψη με τον Υπεύθυνο του Τομέα ΕΚΑΒ Δολιανών και Δημοτικό Σύμβουλο της Παράταξής μας κ. Καραγιώργο Γιάννη, παρουσία του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, με θέμα τα προβλήματα που ανέκυψαν πρόσφατα καθώς και όλα τα ζητήματα που ταλάνιζαν διαχρονικά τον ΤομέαΕΚΑΒ Δολιανών.

Στην σύσκεψη, αφού έγινε μία πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση από τον Υπεύθυνο του Τομέα και μετά από εκτενή και διαλογική συζήτηση, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κατανοώντας πλήρως όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, έδωσε τις απαραίτητες και αναγκαίες λύσεις. Έτσι λοιπόν ο Τομέας ΕΚΑΒ Δολιανών, πιο δυναμικά από ποτέ, καλείται να παίξει τον μέγιστο κοινωνικό του ρόλο στο Πωγώνι, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του, στον τομέα της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.

Εμείς, εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις αγωνίες των κατοίκων, χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επίλυση των προβλημάτων και ευχόμαστε ολόψυχα στην Διοίκηση και στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης Γιάννης Ντόντης.

Bear