ΔΤ: Εποικοδομητική συνάντηση προέδρου του Ε.Κ.Α.Β. με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

ΔΤ: Εποικοδομητική συνάντηση προέδρου του Ε.Κ.Α.Β. με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου του Ε.Κ.Α.Β. κου Παπαευσταθίου Νίκου με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κο Καραμαλάκη Μιχάλη, σχετικά με θέματα που αφορούν την περαιτέρω βελτιστοποίηση της εν γένει διυπηρεσιακής συνεργασίας τόσο σε επιτελικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., επικεντρώθηκαν στην ανάγκη επικαιροποίησης του υπάρχοντος μνημονίου συνεργασίας των δύο υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης αλλά και συμμετοχής των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στον τομέα πρόληψης και αντιμετώπισης ατυχημάτων αλλά και άλλων εκτάκτων αναγκών και κρίσεων. Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά σχετικά με την υλοποίηση του υπάρχοντος επιχειρησιακού σχεδίου της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση επέμβαση και ανταπόκριση ειδικά σε περιστατικά βίας προς τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β., κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους.

14/10/2019: O πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. κος Παπαευσταθίου Νίκος με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κο Καραμαλάκη Μιχάλη.

14/10/2019: O πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. κος Παπαευσταθίου Νίκος με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κο Καραμαλάκη Μιχάλη

Bear