Ενημέρωση για διορισμό προϊσταμένης δικηγόρου στο ΕΚΑΒ – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Ενημέρωση για διορισμό προϊσταμένης δικηγόρου στο ΕΚΑΒ

Απ΄ ότι φαίνεται οι πολιτικά «εντεταλμένοι» συνδικαλιστές, για μία ακόμη φορά, έχουν την εντύπωση, ότι ανακάλυψαν «θησαυρό». Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο θησαυρός τους είναι άνθρακες!

Έχοντας «εκπαιδευτεί» χρόνια σε άλλους είδους πρακτικές, προσπαθούν, μια καθ΄ όλα νόμιμα και διαφανή διαδικασία, να τη φέρουν στα μέτρα των μεθόδων που είχαν μάθει τόσα χρόνια οι ίδιοι. Είναι προφανές, ότι η Διαφάνεια και η Νομιμότητα για αυτούς δεν αποτελούν απλά άγνωστες λέξεις, αλλά «τοξικό περιβάλλον».

Μία διαδικασία πρόσληψης δικηγόρου, η οποία δεν υπήρξε ΠΟΤΕ σύμβουλος πρωθυπουργού και η οποία προσελήφθη κατόπιν ενός διαγωνισμού, ο οποίος διεξήχθη ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει η νομοθεσία, δηλ. δημοσια προκήρυξη του διαγωνισμού, ανάρτηση αποφασεων σε καθε σταδιο στη “Δαύγεια” κ.λπ., προσπαθούν συνεπείς ως σε ότι «εργολαβικά» ανέλαβαν, να τον εμφανίσουν ως ρουσφετολογική διαδικασία.

Δε φταίνε όμως αυτοί! Αυτό τους έμαθαν καλά να κάνουν τόσα χρόνια, αυτό κάνουν…

Υ.Γ. Επειδή η κακόβουλη ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ επεκτείνεται και στο θέμα των προσλήψεων, να τους μάθουμε και λίγη αριθμητική. Σε καμία περίπτωση, ούτε στην περίοδο Φεβρουαρίου 2015 – Ιανουαρίου 2016 όταν προσλήφθηκαν 186 Διασώστες – Πληρώματα Ασθενοφόρου, ούτε περισσότερο στην περίοδο Φεβρουαρίου 2017 – Νοεμβρίου 2017 όταν προσλήφθηκαν 93 Διασώστες – Πληρώματα Ασθενοφόρου, δεν μεσολαβούν τέσσερα χρόνια. Ας έμπαιναν στον κόπο να ρωτήσουν τους συνδικαλιστές από το ΕΚΑΒ, που συμμετέχουν στα όργανα της ΠΟΕΔΗΝ, πριν εκτεθούν με τα
κακόβουλα ψέματα τους. Τα «τέσσερα χρόνια» απαιτούνταν πριν το 2015. Αυτά
αποτελούν παρελθόν, όπως και οι ίδιοι. Αν αμφιβάλλουν, ας δουν τους αριθμούς στις
Γενικές Συνελεύσεις.

ΤΕΛΟΣ

Bear