Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Δήμους της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης από το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο του έργου SMiLe (Interreg V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020) – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Δήμους της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης από το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο του έργου SMiLe (Interreg V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020)

Έξι μονοήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια διοργανώνει η Διεύθυνση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Θεσσαλονίκης σε έξι Δήμους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Παρανεστίου, Κ. Νευροκοπίου, Ξάνθης, Μύκης, Ιάσμου και Διδυμοτείχου)το μήνα Οκτώβριο, μεστόχο την εκπαίδευση των πολιτών στη βασική υποστήριξη της ζωής, τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, τη θέση ανάνηψης και την παροχή α’ βοηθειών σε επείγοντα παθολογικά περιστατικά.

Ο αναλυτικός προγραμματισμός των κατά τόπους σεμιναρίων παρουσιάζεται παρακάτω:

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16.00-21.00
  • Διδυμότειχο,KΑΠΗ – Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και ΑλληλεγγύηςΔήμου Διδυμοτείχου (25ης Μαΐου 145)

  • Σταυρούπολη Ξάνθης, Αίθουσα ΚΑΠΗ Δ.Δ. Σταυρούπολης

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16.00-21.00

  • Ιασμός, Πνευματικό Κέντρο Ιάσμου

  • Εχίνος Ξάνθης, Αύλειος χώρος Κέντρου Υγείας Εχίνου

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16.00-21.00
  • Νευροκόπι, Αμφιθέατρο Νέου ΔημαρχείουΚ. Νευροκοπίου

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17.00-19.00

  • Παρανέστι, Γυμνάσιο Παρανεστίου

Τα παραπάνω εκπαιδευτικά σεμινάρια εντάσσονται στο έργο SMiLe «Ενισχύοντας την πρωτοβάθμια υγειονομική φροντίδα σε απομονωμένες και υποβαθμισμένες διασυνοριακές περιοχές», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020», συντονίζεται από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Μακεδονίας και Θράκης ενώ στο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Ιατρικής), το Γενικό Νοσοκομείο Ardino και ο Δημος Harmanli.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου SMiLe: www.smileinterreg.eu

Κατεβάστε το αρχείο PDF pdf

Το έργο SMiLe συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A “Ελλάδα – Βουλγαρία  2014-2020”.
Το παρόν δελτίο τύπου έχει δημιουργηθεί με την οικονομική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το περιεχόμενό του βρίσκεται υπό την αποκλειστική ευθύνη του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι αντιπροσωπεύει τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των συμμετεχουσών χωρών, της Διαχειριστικής Αρχής και της Κοινής Γραμματείας του Προγράμματος Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».
Bear