Ε.Κ.Α.Β.: Διευκρινήσεις σχετικά με το δημοσίευμα για την 50λεπτη καθυστέρηση άφιξης του ασθενοφόρου σε ατύχημα στον Πειραιά. – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Ε.Κ.Α.Β.: Διευκρινήσεις σχετικά με το δημοσίευμα για την 50λεπτη καθυστέρηση άφιξης του ασθενοφόρου σε ατύχημα στον Πειραιά.

Κατόπιν της δημοσίευσης σχετικά με το περιστατικό του τροχαίο ατυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά με τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή, και την αναφορά πως το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. χρειάστηκε τουλάχιστον 50 λεπτά για να φθάσει στο σημείο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως η κλήση για το περιστατικό διαβιβάστηκε το πρώτο διαθέσιμο ασθενοφόρο στις 10:18 το οποίο και αφιχθεί στο σημείο του συμβάντος στις 10:42. Ο χρόνος ανταπόκρισης του ασθενοφόρου ήταν 24 λεπτά (και όχι 50) παρόλες τις δυσκολίες κίνησης που συνάντησε στους δρόμους του Πειραιά κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο τραυματίας στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά.

Δελτίο Τύπου

Bear