Εκπαιδεύσεις για την προστασία των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας
Menoume Asfaleis
EKAB

EFHMERIES NOSOKOMEION

TOMEAS PROLIPSIS ATYXHMATVN

ΟΔΙΚ

egxeiridio proton voithion

Σύνδεση χρήστη

Εκπαιδεύσεις για την προστασία των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας

Το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) στο πλαίσιο της αποστολής του ως το Εθνικό Σημείο Επαφής για την προστασία των Ευρωπαϊκών Υποδομών Ζωτικής Σημασίας έχει αναλάβει την υλοποίηση Δράσης με τίτλο «Εκπαιδεύσεις για την προστασία των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας μέσω της εκπαίδευσης και της ευαισθητοποίησης Α) των εκπροσώπων των εμπλεκόμενων φορέων και β) των λειτουργών /διαχειριστών των Υποδομών.

Στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης θα πραγματοποιηθεί μία εκπαίδευση πενήντα εκπροσώπων φορέων που σχετίζονται με την προστασία των μεταφορών με σκοπό την κατάρτιση τους σε θέματα προστασίας των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί μία εκπαίδευση με σκοπό την προετοιμασία Εκπαιδευτών σε θέματα προστασίας των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας.

Οι προϋποθέσεις τα δικαιολογητικά και η αίτηση συμμετοχής περιλαμβάνονται στις επισυναπτόμενες ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.

Παρακαλούμε να ενημερωθεί το προσωπικό ευθύνης σας και να καταβληθεί προσπάθεια ώστε να υπάρξει συμμετοχή από εκπροσώπους/εργαζόμενους του φορέα μας στην παρακολούθηση των σεμιναρίων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν στο τμήμα εκπαίδευσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση iek.edu@ekab.gr έως 8/5/2017.


pdf pdf Αίτηση συμμετοχής εκπαιδευομένων


pdf pdf Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευομένων


pdf pdf Αίτηση συμμετοχής εκπαιδευτών


pdf pdf Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτών


Bear