Προμήθεια 2 Ασθενοφόρων 4Χ4, 1 Κινητής Μονάδας και 9 Ασθενοφόρων Μικρού Όγκου για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας
Menoume Asfaleis
EKAB

EFHMERIES NOSOKOMEION

TOMEAS PROLIPSIS ATYXHMATVN

ΟΔΙΚ

egxeiridio proton voithion

Σύνδεση χρήστη

Προμήθεια 2 Ασθενοφόρων 4Χ4, 1 Κινητής Μονάδας και 9 Ασθενοφόρων Μικρού Όγκου για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

ESPA

Ευρωπαϊκή Ένωση
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

ESPA

 

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 2014-2020

Τίτλος έργου: «Προμήθεια 2 Ασθενοφόρων 4Χ4, 1 Κινητής Μονάδας και 9 Ασθενοφόρων Μικρού Όγκου για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου»

Συνοπτική περιγραφή: Tο παρόν έργο αφορά στην προμήθεια δύο (2) ασθενοφόρων οχημάτων 4Χ4, μίας (1) κινητής μονάδας και εννέα (9) ασθενοφόρων μικρού όγκου για τις ανάγκες του Ε.Κ.Α.Β. στο Νότιο Αιγαίο. Πρόκειται για 12 οχήματα ‘’VAN’’ κλειστού τύπου που πληρούν τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προτύπων CEN EN 1789. Το ασθενοφόρο όχημα 4Χ4 και το μικρού όγκου έχει την δυνατότητα βασικής υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών και διακομιδής του πάσχοντος και δυνητικά το ασθενοφόρο όχημα 4Χ4 (σε έκτακτες περιστάσεις) μεταφορά και υποστήριξη δύο ασθενών, καθώς και την παροχή αποτελεσματικής διασωστικής παρέμβασης (και ιατρικής για την κινητή μονάδα), όταν επιβάλλεται, κατά την διακομιδή του ασθενούς.

Με την ολοκλήρωση του έργου θα βελτιωθεί η παροχή σε έκτακτες περιπτώσεις άμεσης βοήθειας και επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στους πολίτες και η μεταφορά των πολιτών αυτών σε μονάδες παροχής υπηρεσίας υγείας.

Επιλέξιμος Προϋπολογισμός ένταξης: 829.560,00 €

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

 

Bear