Προμήθεια 10 Ασθενοφόρων 4Χ2, 1 Ασθενοφόρου 4Χ4 και 2 Κινητών Μονάδων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας
Menoume Asfaleis
EKAB

EFHMERIES NOSOKOMEION

TOMEAS PROLIPSIS ATYXHMATVN

ΟΔΙΚ

egxeiridio proton voithion

Σύνδεση χρήστη

Προμήθεια 10 Ασθενοφόρων 4Χ2, 1 Ασθενοφόρου 4Χ4 και 2 Κινητών Μονάδων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

ESPA

Ευρωπαϊκή Ένωση
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

ESPA

 

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Θεσσαλίας 2014-2020

Τίτλος έργου: «Προμήθεια 10 Ασθενοφόρων 4Χ2, 1 Ασθενοφόρου 4Χ4 και 2 Κινητών Μονάδων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας»

Συνοπτική περιγραφή: Tο παρόν έργο αφορά την προμήθεια δέκα (10) ασθενοφόρων οχημάτων 4Χ2 και ενός (1) ασθενοφόρου οχήματος 4Χ4 και μίας (1) κινητής μονάδας για τις ανάγκες του Ε.Κ.Α.Β. στη Θεσσαλία. Πρόκειται για 13 οχήματα ‘’VAN’’ κλειστού τύπου που πληρούν τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προτύπων CEN EN 1789. Το ασθενοφόρο όχημα 4Χ2 και 4Χ4 έχει την δυνατότητα βασικής υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών και διακομιδής του πάσχοντος και δυνητικά (σε έκτακτες περιστάσεις) μεταφορά και υποστήριξη δύο ασθενών, καθώς και την παροχή αποτελεσματικής διασωστικής παρέμβασης (και ιατρικής για την κινητή μονάδα), όταν επιβάλλεται, κατά την διακομιδή του ασθενούς.

Με την ολοκλήρωση του έργου θα βελτιωθεί η παροχή σε έκτακτες περιπτώσεις άμεσης βοήθειας και επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στους πολίτες και η μεταφορά των πολιτών αυτών σε μονάδες παροχής υπηρεσίας υγείας.

Επιλέξιμος Προϋπολογισμός ένταξης: 961.000,00 €

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

 

Bear