Εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή ημέρα επανεκκίνησης της καρδιάς στις 16/10/2014 09:30 – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή ημέρα επανεκκίνησης της καρδιάς στις 16/10/2014 09:30

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ : «Ευρωπαϊκή ημέρα επανεκκίνησης της καρδιάς»

Το ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής ημέρας επανεκκίνησης της καρδιάς διοργανώνει εκδήλωση στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ.  Στόχος της ενέργειας είναι:

• Η προσέγγιση και πληροφόρηση της κοινής γνώμης για την σημασία της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και της χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή για την υποστήριξη της καρδιακής λειτουργίας και την αύξηση επιβίωσης των θυμάτων καρδιακής ανακοπής.

• Η παροχή βασικών γνώσεων στην αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων.

• Η πληροφόρηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και τις δραστηριότητες του ΕΚΑΒ.

Η εκδήλωση Θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, στις 16/10/2014, ώρα 9.30, (Τέρμα Οδού Υγείας & Μεσογείων, Αθήνα, έναντι στάσης Μετρό, Εθνική Άμυνα). Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαλέξεις και επιδείξεις αντιμετώπισης καρδιακής ανακοπής. Θα ακολουθήσουν πρακτικές ασκήσεις σε σταθμούς δεξιοτήτων με τη χρήση προπλασμάτων και εκπαιδευτικών απινιδωτών.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες. Η ενημέρωση σχετικά με την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση είναι αναγκαία γιατί οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή,μπορεί να κληθεί να παράσχει βοήθεια στον συμπολίτη του.

Δηλώσεις συμμετοχής

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Η συμμετοχή στους σταθμούς δεξιοτήτων απαιτεί προεγγραφή έως τις 15/10/2014, στα τηλέφωνα 2107460136,138 (09:00-13:00) ή στο email iek.edu@ekab.gr, υποβάλλοντας τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο, ταχ.διεύθυνση. Στους συμμετέχοντες στους σταθμούς δεξιοτήτων θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΚΑΒ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Bear