Δημόσια κλήρωση για την επιλογή μελών για την συγκρότηση των ετήσιων επιτροπών μικροπρομηθειών και εργασιών από το ελεύθερο εμπόριο για το Παράρτημα Ιωαννίνων και τους Τομείς του για το οικονομικό έτος 2017, καθώς και την συγκρότηση της ετήσιας επιτροπής – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Ανακοινώνεται ότι στις 29/11/2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30π.μ. στο γραφείο του Διευθυντή ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, κ. Βασιλείου Παπαδιώτη, θα διενεργηθεί ανοιχτή δημόσια κλήρωση, για την επιλογή μελών για την συγκρότηση των ετήσιων επιτροπών μικροπρομηθειών και εργασιών από το ελεύθερο εμπόριο για το Παράρτημα Ιωαννίνων και τους Τομείς του για το οικονομικό έτος 2017, καθώς και την συγκρότηση της ετήσιας επιτροπής απογραφής για το έτος 2016.