Δημόσια κλήρωση επιλογής μελών για τη συγκρότηση των ετήσιων επιτροπών μικροπρομηθειών και εργασιών από το ελεύθερο εμπόριο για το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και τους τομείς ευθύνης του για το οικονομικό έτος 2014. – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Ανακοινώνεται ότι στις 23-12-2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στο γραφείο του Διευθυντή Παραρτήματος Μυτιλήνης κ. Τσανικλίδη Εμμανουήλ, θα διενεργηθεί ανοιχτή δημόσια κλήρωση, επιλογής των τακτικών και αναπληρωματικών μελών για τη συγκρότηση των ετήσιων επιτροπών μικροπρομηθειών και εργασιών από το ελεύθερο εμπόριο για το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και τους τομείς ευθύνης του: Μυτιλήνη, Ρόδος, Άνδρος, Θήρα, Ικαρία, Ίος, Λήμνος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σάμος, Σύρος, Τήνος και Χίος για το οικονομικό έτος 2014.