Ευχαριστήρια επιστολή 02-05-2013 – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Ευχαριστήρια επιστολή 02-05-2013

 

Γαλάτσι 25 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣ  ΕΚΑΒ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Κε Διευθυντά,

Με την παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ το προσωπικό του ασθενοφόρου με αρ. κυκλ. ΚΗΙ 6366(κ. Κατερίνα και τον συνάδελφό της-δεν γνωρίζω το όνομά του) για την ευγένεια, την προθυμία και γενικά την άριστη συμπεριφορά που επέδειξαν όταν την Κυριακή 21/4/13 κάλεσα το ασθενοφόρο για τη μεταφορά της μητέρας μου, Α.  Μ., 89 ετών, από το Γαλάτσι, στο Νοσοκομείο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, λόγω πολύ ισχυρών πόνων στη μέση και στα ισχία. Το κάλεσα στις 13:45 και έφτασε μέσα σε 10΄.

 

Εκτός του ότι της έδιναν κουράγιο, της έλεγαν να μη φοβάται, την τοποθέτησαν πολύ προσεκτικά στην καρέκλα και μετά στο φορείο. Η δε οδήγηση ήταν επίσης πολύ προσεκτική για να μην πονάει κατά τη μεταφορά. Επίσης ήταν ευγενέστατοι και προς εμάς τους συνοδούς.

 

Επειδή θα πρέπει να επισημαίνουμε όχι μόνο τα αρνητικά, όπως συνηθίζουμε, αλλά και τα θετικά, θα ήθελα πάλι να ευχαριστήσω τα παιδιά αυτά και να τα συγχαρώ. Πρέπει να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε τέτοιες συμπεριφορές, λαμβάνοντας υπόψη και τις αντίξοες συνθήκες που πολλές φορές αντιμετωπίζουν και ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε(μείωση μισθών κ.λ.π.).

 

Αυτό δείχνει ότι είμαστε ακόμα άνθρωποι (κάποιοι τουλάχιστον) παρ΄όλη την «κατάντια» της πολιτείας, που θα έπρεπε να αμείβει πολύ κατά αυτούς τους ανθρώπους που πασχίζουν να σώζουν ανθρώπινες ζωές.

 

 

Με πολύ εκτίμηση

Α. Μ.

επιστολή

 

 

Bear