Ενημέρωση για την κολπική Μαρμαρυγή – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Ενημέρωση για την κολπική Μαρμαρυγή

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης κι εκπαίδευσης του κοινού στην διάγνωση και την αντιμετώπιση της Κολπικής Μαρμαρυγής, θα πραγματοποιήσει η Γ’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΑΠΘ, σε μία προσπάθεια να γίνει σωστή ενημέρωση για τη «σύγχρονη αυτή επιδημία» από τους πλέον αρμόδιους.

Η εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση για την κολπική Μαρμαρυγή» πραγματοποιείται το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρα 10.00-11.15 στο πλαίσιο του Συνεδρίου “Arrhythmias Update 2017”, που θα πραγματοποιηθεί 7-8 Απριλίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2), Αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ. Το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα του κοινού.

Η εκδήλωση σημείωσε και πέρσι πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο σε επιστημονικό επίπεδο, όσο και σε προσέλευση κόσμου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σε ότι αφορά το επιστημονικό κομμάτι, τα θέματα που θα αναπτυχθούν με διαδραστικό τρόπο στο Συνέδριο από διεθνώς διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, αφορούν νεότερες τεχνολογίες που εμπλέκονται στη θεραπεία της κολπικής μαρμαρυγής, τη συμβολή των σύγχρονων απεικονιστικών μεθόδων στην Αρρυθμιολογία, τη θέση των νέων αντιθρομβωτικών, τη χρήση των απινιδωτών και αμφικοιλιακών συστημάτων, τις αρρυθμίες στην καρδιακή ανεπάρκεια και βεβαίως τη θέση των οικονομικών της Υγείας στη σύγχρονη Καρδιολογία.

Το Συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ρυθμολογική Εταιρεία.

Πατείστε εδώ για να δείτε τη συνέντευξη του Δρ. Βασίλειου Βασιλικού, Καθηγητή Καρδιολογίας & Διευθυντή Γ΄ Καρδιολογικής Κλινικής ΑΠΘ ΓΝΘ Ιπποκρατείου.

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο και την εκδήλωση κοινού πατήστε ΕΔΩ.

 

Bear